13 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-2 ΣΕΤ

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι και σε διάρκεια (3ώρες) αλλά και ποιότητα έγινε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο της Μπάρας ανάμεσα στην Τρικαλινή ομάδα και αυτή της Καρδίτσας. Μετά τα 2 σετ της γειτονικής ομάδας η μηχανή του Φιλαθλητικού πήρε μπρος και με άψογη υποδοχή πήρε τα 3 σετ και τη νίκη από τον πράγματι αξιόλογο αντίπαλο.

- Advertisement -

Συγχαρητήρια για την ψυχή που έβγαλαν οι αθλήτριες. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Σουφλαρίων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με νίκη επί της Λαρισινής ομάδας η ομάδα θα ταξιδέψει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ιτέα Φωκίδος για το καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στην Βαλληνδρά Ελένη και  Μπουρλή Ιωάννα που δίνουν το δικό τους αγώνα στην Γ΄Λυκείου για την επίτευξη των στόχων. Άψογη η διαιτησία των κ. Χλωρού, Βήτα.

Συμμετείχαν για την ομάδα του Γεροβάιου: Μουρατλάρι Βάσω, Βασδέκη Δέσποινα, Κουφογιάννη Ναταλία, Κρεμυδιώτη Νίκη. Φερμελή Χριστίνα, Παναγούλη Νότα, Γαλανού Άννα, Χριστοδούλου Κατερίνα, Παναγιωτάκη Ζωή, Ζαφειροπούλου Βανέσα, Ζαφειροπούλου Ειρήνη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ