25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φιλαθλητικός Τρικάλων-Άμιλλα Τρικάλων 3-0

Πρωτάθλημα Πανκορασίδων

- Advertisement -

Προσκαλεσμένη από τον Φιλαθλητικό Τρικάλων η αθλήτρια της ΑΕΚ  Μαρίνα Αργυροπούλου…

Για το πρωτάθλημα των  πανκορασίδων ο Φιλαθλητικός Τρικάλων κέρδισε την Άμιλλα Τρικάλων σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου  συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες. Τον αγώνα παρακολούθησε και η καλεσμένη του Φιλαθλητικού Τρικάλων,  Μαρίνα Αργυροπούλου η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ. Η Μαρίνα φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και συνομίλησε μαζί τους για τη σημασία του αθλητισμού. Ήταν ωραία στιγμή για τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τέτοιου επιπέδου αθλήτρια- σύμβολο. Η Διοίκηση υποδέχθηκε την αθλήτρια της ΑΕΚ η οποία συνοδευόταν από τον πρωην πρόεδρο της ΕΣΚΕΠΕΛ κ. Αργυρόπουλο και τον πρώην Δήμαρχο Κιλερέρ και νυν Αντιπεριφερειάρχη κ. Δεσπόπουλο Κωνσταντίνο ανταλλάσοντας ευχές και δώρα.

Η Ακαδημία βόλεϊ Φιλαθλητικός Τρικάλων συνεχίζει να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με αθλητές,αθλήτριες, προπονητές και Ακαδημίες σπουδαίων συλλόγων ανά την Ελλάδα για την ύπαρξη βελτίωσης των προπονητών και αθλητών-αθλητριών της ακαδημίας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρακοβίτης Βασίλειος, οι προπονητές Γεροβάιος Νικόλαος, Κουφογιάννης Νικόλαος και Δουρδουλάκη Μπέτυ ευχαρίστησαν την καλεσμένη και οι δυο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από την ανταλλαγή πληροφοριών όσο αφορά το άθλημα.

H γυναικεία ομάδα έχασε 3-0 σετ από την ομάδα του Αμπελώνα σε έναν αγώνα χωρίς διάθεση και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στον αγώνα οι μικρές του Φιλαθλητικού κέρδισαν με γεμάτα σετ 3-0 την Άμιλλα. Οι δυο ομάδες  έδειξαν την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και φάνηκε ότι έρχονται αθλήτριες υψηλού επιπέδου τα επόμενα χρόνια.

Για τον Φιλαθλητικό έπαιξαν: Κουφογιάννης:  Μπουραζάνα Μαρία, Τσιανάκα Μαρία, Κουτσώνα Βίβιαν, Ρακοβίτη Ευφροσύνη,Γιώτη Αθανασία, Κόκκα Πένυ, Ζαφειροπούλου Κωνσταντίνα, Ζαφειρόπουλος Αντώνης , Μήτσιου  Ευαγγελία, Ρωμοσιού Βιβή, Παπαγιαννούλα Έλενα, Κόκκας Θέμης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ