14.2 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φορτούνης: Σημαντική νίκη, πάμε για την πρόκριση

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Κώστας Φορτούνης στο ματς του Ολυμπιακού με την Ριέκα (2-1), αφού με την είσοδό του ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και στο τέλος πέτυχε την ανατροπή επί της Ριέκα.
Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο διεθνής τρικαλινός μεσοεπιθετικός τόνισε:
«Έτσι όπως ήρθε το ματς είναι μια σημαντική νίκη. Γυρίσαμε το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Τώρα έχουμε τη ρεβάνς και ξέρουμε πως η Ριέκα θα είναι ακόμη πιο πιεστική στην έδρα της. Όμως εμείς έχουμε πλέον το προβάδισμα και θέλουμε να το διατηρήσουμε», ανέφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.
Από τη δική του μεριά, ο Μπεν δήλωσε: «Θέλαμε να νικήσουμε, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. Παίζαμε μπροστά στον κόσμο μας και το θέλαμε πολύ. Νιώθω άτυχος που δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Οι πιθανότητες τώρα είναι με το μέρος μας. Πάμε στη Ριέκα να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ. Να πάμε τώρα εκεί, να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ