13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

“Φορτσάρει” και πάλι ο Σωτήρης Αγγέλης στον δήμο Πύλης!

Εκ νέου ο αντιδήμαρχος Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύλης Σωτήρης Αγγέλης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα και διεκδικεί με αξιώσεις την ψήφο σας.

- Advertisement -

Ο γνωστός εκπαιδευτικός  ήταν παρόν σε όλα τα σοβαρά συμβάντα στο δήμο Πύλης και στην καθημερινότητα στην πρώτη γραμμή, να προσφέρει ότι ήταν δυνατόν στον συνδημότη.

 Η στήριξή σας θα του δώσει τη δύναμη να αγωνιστεί ακόμη πιο πολύ για τους δημότες του δήμου Πύλης.

Το μήνυμά του:   

«Αγαπητοί Συνδημότες!

Πορευόμαστε προς το τέλος αυτής της πρώτης θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύλης. Μια πορεία πέντε χρόνων γεμάτη δουλειά, επαφή με τους πολίτες με δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές. Πάντα όμως με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μας, προσπαθώντας για το καλύτερο τόσο για μας , αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά μας.

Σ’ αυτήν θητεία διατελώ Αντιδήμαρχος Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας, προσπαθώντας κάθε φορά να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο » Πρώτα ο Άνθρωπος « με το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα, με οδήγησαν να ζητώ και πάλι την στήριξή σας, ώστε να συμμετασχω εκ νέου σε μια Δημοτική Αρχή που θα δουλεύει ενωμένη και να μπορεί να σταθεί δίπλα στην κοινωνία και τα προβλήματά της, όπως και το απέδειξε.

Η υπόσχεση παραμένει ίδια. Πολλή δουλειά και χαμηλοί τόνοι. Η δύναμή σας δύναμή μου. 
Ας πάμε λοιπόν τον Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά!!!»

Σωτήρης Αγγελης
Αντιδήμαρχος
Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ