22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη με δέματα χορτάρι στο Γενέσι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θλίψη για έναν κτηνοτρόφο από το Γενέσι Τρικάλων, καθώς για άγνωστη αιτία ξέσπασε φωτιά χθες το απόγευμα (Σάββατο 6-5-2017) στην αποθήκη, όπου είχε αποθηκευμένα για τα ζώα περίπου 200 δέματα χορτάρι.

- Advertisement -

Ευτυχώς που πρόλαβε να αφήσει τα 150 γίδια που διατηρεί γιατί θα καιγόταν ζωντανά μαζί με το χορτάρι. Στο σημείο είχαν φτάσει 3 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άντρες για την κατάσβεσή της, αλλά η φωτιά είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα και κατέστρεψε σε λίγη ώρα όλες τις εγκαταστάσεις μαζί με όλα τα δέματα.

Επιστρατεύτηκε και ένα σκαπτικό μηχάνημα JSP από τον δήμο Τρικκαίων, με εντολή της αντιδημάρχου κας Ελένης Πούλιου, που βοήθησε ώστε να διαλύσει τους σωρούς με τα δέματα και να επιταχύνει την κατάσβεση της φωτιάς.

Ευτυχώς όμως που η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο σπίτι της άτυχης οικογένειας που είναι ακριβώς δίπλα, ούτε στο παλιό σπίτι, αλλά ούτε σε σπίτια της γειτονιάς.

Απαρηγόρητος ο κτηνοτρόφος και η οικογένειά του για το κακό που τους βρήκε και τώρα θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά σκληρά να μπορέσει να κάνει νέες εγκαταστάσεις και να αγοράσει νέα δέματα για να ταΐσει τα ζώα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες  του trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ