13.6 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

“Χιονισμένη” ισοπαλία ανάμεσα σε Δήμητρα και Κρύα Βρύση (40 ΦΩΤΟ)

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες Δήμητρα και Κρύα Βρύση πάλεψαν και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών.
Με χιονόπτωση ξεκίνησε το παιχνίδι, έτσι ήταν λογικό οι παίκτες να πάλευαν στην αρχή για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του γηπέδου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάζουν οι μεγάλες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά η Κρύα Βρύση βρήκε τον τρόπο να αιφνιδιάσει. Στο 44΄ο Ούτος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Οι ποδοσφαιριστές με πολύ διάθεση και όρεξη. Έτσι στο 77’ ο Τσιαντούλας σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βλαχάβα. Ενώ στο 88΄ ο Γριζανίδης με ωραίο πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσα με 1-1.
Στο 90’ φάουλ του Καρακώστα δοκάρι και άουτ. Ενώ η Κρύα Βρύση είχε τις δικές της κλασικές στιγμές με τους Βάλλα και Ούτο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ: Καρατζάς, Νταϊλιάνης (54’ Καρακώστας), Τσιανάκας, Γκοβίνας (82’Κ. Τσιαντούλας), Ανδρέου (52’ Γαλάνης), Τσιούφης, Γριζανίτης, Τάμπος (46’ Καραγκούνης), Πλακιάς, Β. Τσιαντούλας, Στεργίου.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Βλαχάβας, Θεοδώρου (68’ Χιούσα), Παπαγεωργίου, Παππάς, Κοτόρι, Μερτσιώτης, Ντίνος, Κοτσιλιάνος (91’ Μπαλαούρας), Ούτος, Σαμούτης, Βάλλας (79’ Μπουντίνας).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ