24.5 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χρυσή λίρα στην Κοπή Πίτας των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων! (2 ΒΙΝΤΕΟ-58 ΦΩΤΟ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες Παρασκευή 3-2-107, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ιδρύματος.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Κώστας Ντόβας απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές καλωσορίζοντας τους συναδέρφους και τους επίσημους.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέσθηκε έως σήμερα από τη νέα διοίκηση και στους μελλοντικούς στόχους για να επιτευχθούν τα υψηλά στάνταρ της εύρυθμης λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος (όλη η ομιλία του κ. Παρθένη αναλυτικά στο 2ο βίντεο που ακολουθεί).

Την πίτα ευλόγησε ο π. Εφραίμ Γιαννακός, όπου μετέφερε και τις ευλογίες του Δεσπότης μας.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας.

Η έκπληξη ήρθε από τον κ. Παρθένη, ο οποίος ανακοίνωσε πως όποιος βρει το φλουρί, θα κερδίσει μία χρυσή λίρα!

Το φλουρί πέτυχε μετά από κλήρωση η νοσηλεύτρια της χειρουργικής κα Σταυρούλα Παπαγεωργίου.

Ο κ. διοικητής δεν έδωσε όμως και κάποια ρεπό είθισται όποιος θα κέρδιζε το φλουρί, αλλά αντί αυτού, στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου έχει φτιαχτεί ο χώρος αναψυχής, όπου όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούν για μισή ώρα να απολαμβάνουν τον καφέ τους και να ξεκουράζονται.

Το trikalaola.gr κατέγραψε 2 βίντεο και πολλές φωτογραφίες.

ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ