15.3 C
Trikala
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χωρίς άγχος στα μπαράζ το Φλαμούλι

Στην κορύφωση της είναι η προετοιμασία του Φλαμουλίου για την έναρξη των αγώνων μπαράζ για την Γ’ Εθνική που θα ξεκινήσουν την Κυριακή. Η τρικαλινή πρωταθλήτρια θα ξεκινήσει την πορεία της από τα Γιάννενα και τον αγώνα κόντρα στην Ανατολή.
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ομάδες είναι άγνωστες, αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η ομάδα που θα κάνει το δικό της παιχνίδι και όχι να περιμένει τον αντίπαλο. Ο Τάκης Ρούσας είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του αρκετές μέρες. Τώρα αυτό που θέλει να κάνει είναι δει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Στο Φλαμούλι δεν θέλουν να πάνε στα μπαράζ με άγχος. Άλλωστε για την τρικαλινή ομάδα το ζητούμενο είναι να παλέψει μέχρι το τέλος και στην συνέχεια να γίνει το ταμείο. Είναι ξεκάθαρο ότι σε αγώνες μπαράζ πέρα από τις αγωνιστικές ικανότητες, που πάντα παίζουν τον σημαντικό ρόλο, θέση έχει και η διάθεση και το πάθος για την επιτυχία. Αν όλα αυτά μπουν στην ζυγαριά τότε είναι σαφές ότι το Φλαμούλι έχει πολλές πιθανότητες να γράψει ιστορία και να βρεθεί στην Γ’ Εθνική.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ