13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Χόρεψαν οι Δάσκαλοι και οι Νηπιαγωγοί των Τρικάλων (βίντεο-50 φωτό) μέρος 1ο

Βραδιά γλεντιού για το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων η περασμένη Παρασκευή 16-2-2018, όπου κόπηκε και η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

- Advertisement -

Οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί ξέδωσαν στον ετήσιο χορό τους και πάρα πολλοί συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Τρικάλης καλωσόρισε τα μέλη και απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και το πρώτο μέρος του άλμπουμ με 50 φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος του άλμπουμ με άλλες τόσες φωτογραφίες.

Σημ. Όλες οι φωτογραφίες που καταγράφει το trikalaola.gr σε όλα τα δημοσιεύματα, είναι μειωμένες πολύ σε ανάλυση και μέγεθος, λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων, γι’ αυτό ενδεχομένως να μη φαίνονται τόσο καθαρές. Στο αρχείο μας υπάρχουν στο αρχικό μέγεθος και στην πραγματική ανάλυση που έχουν μεγάλη διαφορά από αυτές που βλέπετε δημοσιευμένες.

ΒΙΝΤΕΟ

50 ΦΩΤΟ (μέρος 1ο)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ