15.1 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Χώρισαν οι δρόμοι του Ψύχου με το Ελευθεροχώρι

Ο Στέφανος Ψύχος μετά από 2,5 χρόνια προσφοράς στον πάγκο του Ελευθεροχωρίου αποτελεί παρελθόν. Βέβαια ο νεαρός τεχνικός παραμένει ένας προπονητής που μπορεί να δώσει πολλά στο τρικαλινό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση του Ελευθεροχωρίου:
«Το ΔΣ των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή, Στέφανο Ψύχο για την άψογη συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο κ. Ψύχος στα 2,5 χρόνια που δούλεψε στην ομάδα μας πρόσφερε ότι καλύτερο μπορούσε, συνδυάζοντας την προσωπική του πορεία με την πορεία των Μαύρων Αετών, πανηγυρίζοντας την άνοδο απο την Α1 μέχρι την Γ΄Εθνική. Το λιγότερο που μπορούμε να του εκφράσουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά. Στην θέση του συνεχίζει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Νίκος Μανούρας.»

- Advertisement -

Στέφανος Ψύχος: «Ευχαριστώ όλους και καλή συνέχεια»

Ο πρώην πλέον προπονητής του Ελευθεροχωρίου Στέφανος Ψύχος δηλώνει τα εξής μετά την λύση της συνεργασίας:
«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον Στέφανο Μαράβα για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου αυτά τα 2,5 χρόνια που συνδυάστηκαν με πολλές καλές στιγμές (νίκες) και ελάχιστες άσχημες (ήττες).
Επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν αλλά και των παιχτών που είχα υπό τις οδηγίες μου Ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα και τον πάγκο των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου για να μπορέσω να προστατέψω την ομάδα.
Δεν μου είναι εύκολο και ούτε μου αρέσει να αφήνω πράγματα και καταστάσεις στην μέση αλλά μετά από ώριμη σκέψη θεωρώ πως είναι η πιο σωστή λύση για να μπορέσει η ομάδα να βρει την ηρεμία και να πετύχει τους στόχους της.
Εύχομαι όποιος έρθει στην ομάδα να μπορέσει να καταλάβει αυτά τα παιδιά , να τα στηρίξει και να τους σεβαστεί ώστε να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους.
Τέλος ευχαριστώ όλους τους παίχτες για την συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.»
Καλή Συνέχεια Στέφανος Ψύχος

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ