18.4 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ψάχνουν απαντήσεις για το διπλό φονικό μέσω του 33χρονου

Είχε πληροφορίες και προχώρησε στη σύλληψη του 33χρονου η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με το διπλό φονικό του Στροβόλου – Τον παρακολουθούσαν και δρομολογούσαν τη σύλληψη – Δεν θεωρεί ότι έχει στα χέρια της τον δράστη του εγκλήματος η Αστυνομία – Ενώπιον Δικαστηρίου – Η δήλωση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας που προμήνυε εξελίξεις

- Advertisement -

Η δήλωση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη το πρωί της Τετάρτης από τη Λεμεσό ότι η Αστυνομία τα ξέρει όλα και πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, φαίνεται πως ήταν αυτή που προμήνυε τις εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου με θύματα τον Γεώργιο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου, που εδώ και μια εβδομάδα συγκλονίζει το παγκύπριο.

Ο 33χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία, συνελήφθη γύρω στις 7 το απόγευμα αφού η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία που τον συνδέει με την οικία του ζεύγους και μετά την εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος. Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις αρχές και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε θεαθεί να κινείται ύποπτα στην περιοχή της οικίας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για τον 33χρονο και πως η μαρτυρία δεν εξασφαλίστηκε σήμερα, με μέλη της δύναμης να παρακολουθούν και να δρομολογούν τη σύλληψη του. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι οι ανακριτές της υπόθεσης δεν θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους τον δράστη του εγκλήματος, ενώ δεν αποκλείεται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και διευκόλυνσης του ανακριτικού έργου να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Ενώπιον δικαστηρίου…

Η ανάκριση του 33χρονου ήταν ολονύχτια, με τον ίδιο να δίνει κάποιους ισχυρισμούς στα καταιγιστικά ερωτήματα των ανακριτών της υπόθεσης, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος κράτησης σε βάρος του, για διευκόλυνση των ερευνών. «Από τη μέχρι στιγμής μαρτυρία κρίνει η Αστυνομία ότι δικαιολογείται να ζητηθεί η κράτηση του» ανέφερε ο Στέλιος Στυλιανού.

cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ