19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ψηφίστε εμπόρους, λένε οι έμποροι Θεσσαλίας!

Από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

- Advertisement -

« Η τελευταία πενταετία ήταν στην κυριολεξία μια κρίσιμη δοκιμασία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χιλιάδες συνάδελφοι έμποροι – επιχειρηματίες αγωνίζονται καθημερινά ν’ αντιμετωπίσουν την οξύτητα της κρίσης, το βάθος της ύφεσης και τη μεγάλη επίδραση της Διεθνούς Κατάστασης που ώθησαν όλους τους μικρομεσαίους της αγοράς σε μια πρωτοφανή δυσπραγία.
Δεδομένο ότι σε λίγες μέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την Ευρωβουλή καθώς και για την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι ευκαιρία να απορρίψουμε τη λογική της εύκολης και άγονης διαμαρτυρίας και να επιλέξουμε το δρόμο της δυναμικής παρέμβασης και της κατάθεσης τεκμηριωμένων προτάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας και τις ανάγκες της Αγοράς.
Τόσο οι Ευρωεκλογές σε συνδυασμό με την έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, όσο οι Περιφέρειες και οι Δήμοι με τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις τους στην οικονομική ζωή κάθε τοπικής κοινωνίας, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την τύχη χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Το εμπόριο πέρασε πολλές φάσεις εξέλιξης και πολλές δοκιμασίες. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί βασικό κλάδο της οικονομίας και η ιστορία του είναι παράλληλη, κατά το μεγαλύτερο μέρος, με την ιστορία της ανθρωπότητας.
Οι Συνάδελφοι – Υποψήφιοι, έχουν και την γνώση και την θέληση αλλά και την ικανότητα να μας εκπροσωπήσουν και ν’ ανταποκριθούν στους ρόλους τους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μια έμπρακτη στήριξη της Μμε Επιχειρηματικότητας απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους για να ξανασκεφτούν τα μέτρα λιτότητας που επέβαλλαν στο Ελληνικό εμπόριο.
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας ζητά από τα μέλη της, να προτιμήσουν και να στηρίξουν με την ψήφο τους, συναδέλφους που κατεβαίνουν υποψήφιοι σε όλα τα ψηφοδέλτια Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών. Μόνο έτσι το Εμπόριο και η Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα θα συμμετέχουν πραγματικά στις σημαντικές αποφάσεις που τους αφορούν άμεσα και θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών που επηρεάζουν τη ζωή μας.

Από την Ο.Ε.Σ.Θ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ