11.8 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άγριο φονικό στη Δεκέλεια… Έσφαξε τη μητέρα του! (pics)

Η 46χρονη γυναίκα, σύμφωνα με ισχυρές μαρτυρίες, φαίνεται να τραυματίστηκε θανάσιμα από τον 21χρονο γιο της, του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, η οποία διερευνά την υπόθεση έχει κηρύξει το νεαρό ως επικίνδυνο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ο οποίος είναι το τρίτο σε σειρά παιδί της επταμελούς οικογένειας είχε προστριβές με τους γονείς του για οικονομικούς λόγους.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε ιατροδικαστής από την Ελλάδα, η οποία εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργήσει και τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Κύπρο από το 1998. Είχε καταφθάσει στο νησί και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι, με βάρκα μαζί με 15 άλλες οικογένειες από τη Συρία. Έκτοτε διαμένει κοντά στο βρετανικό οικισμό Richmond στη βάση Δεκέλειας όπου διαμένουν εδώ και περίπου 15 χρόνια Παλαιστίνιοι πρόσφυγες από το Ιράκ, σε μικρό αριθμό από λυόμενες κατοικίες κοντά στο Campo Victoria.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ