19.2 C
Trikala
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έναρξη με όνειρα για την Φαρκαδόνα ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τάκης Ρούσσας, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χαλβατζάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Φραγκούλης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Σκρέτας και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους. Η προπόνηση διήρκεσε περίπου 90 λεπτά και την παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.
Τέλος οι προπονήσεις θα είναι καθημερινά απογευματινές και θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο!
Δηλώσεις Ρούσσα και Ντάσκα

- Advertisement -

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τάκης Ρούσσας σε δηλώσεις του τόνισε ότι:
“Ξεκινάμε σήμερα, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία, υγεία πάνω από όλα, να ευχαριστήσω το συμβούλιο της Φαρκαδόνας για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε να συνεχίσω στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πιστεύω μέσα από πολύ δουλειά και εγώ και τα παιδιά θα δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Καλή χρονιά να έχουμε!”

Πρώτη προπόνηση του τερματοφύλακα Βάιου Ντάσκα με την φανέλα της Α.Ε.Φ για φέτος. Διαβάστε τι δήλωσε:
“Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Α.Ε.Φ για την μεταγραφή μου στο σύλλογο. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υγεία εύχομαι σε όλους και πάντα επιτυχίες στην ομάδα!

1 11 22 111 Α ΑΑ ΑΑΑ ΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μ ΡΟΥΣΑΣ Φ ΦΑ 1 ΦΑ 4 ΦΑ ΦΑ3 ΦΑ8 ΦΦΦ ΦΦΦΦΦ Χ Ω ΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ