22.9 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ένας τρικαλινός στο ΝΒΑ!

Παίκτης των Χιούστον Ρόκετς πρέπει να θεωρείται από εδώ και στο εξής ο τρικαλινός Κώστας Παπανικολάου! Έτσι γίνεται ο δεύτερος τρικαλινός μετά τον Ευθύμη Ρεντζιάς που θα παίξει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Yahoo Sports, έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και αναμένεται να είναι ο τέταρτος Έλληνας παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, μετά τους Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Κουφό.
Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο πρώην «άσσος» του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας συνολικών αποδοχών 9.4 εκατομμυρίων δολάρια. Αναλυτικότερα, πρόκειται για σύμβαση 1+1 χρόνων, με τους Ρόκετς να έχουν την επιλογή ανανέωσής της. Την πρώτη σεζόν θα έχει λαμβάνειν 4.8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τη δεύτερη 4.6.
Ο εκ των «αστέρων» της Εθνικής μας ομάδας θα ακολουθήσει τα… χνάρια του Βασίλη Σπανούλη, ελπίζοντας πως, σε αντίθεση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, θα ζήσει μία πιο ευχάριστη εμπειρία το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Παράλληλα, βρίσκει αμέσως και… παρέα, καθώς θα ξαναβρεθεί στον ίδιο σύλλογο με τον Τζόι Ντόρσι.
www.basketblog.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ