16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Έπεσε νεκρός ενώ κυνηγούσε συγγενή του που έκανε «φασαρία»

60χρονος έπεσε νεκρός ενώ κυνηγούσε νεαρό συγγενικό του πρόσωπο που έκανε «φασαρία» – Δε φέρει χτυπήματα – Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» αιφνίδιο θάνατο – Αστυνομία και ιατροδικαστής στη σκηνή

- Advertisement -

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ όταν 32χρονος Σύρος εμφανίστηκε έξω από κέντρο που βρίσκεται απέναντι από το μόλο στη Λεμεσό και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση και να βρίζει τους θαμώνες.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ένας 60χρονος επίσης από τη Συρία, συγγενικό πρόσωπο του 32χρονου που όταν τον είδε σε αυτή την κατάσταση, σηκώθηκε και άρχισε να τον κυνηγά. Κάποια στιγμή, ενώ έτρεχε, ο 60χρονος έπεσε στο έδαφος, σηκώθηκε και ακολούθως έπεσε και πάλι. Άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί έτρεξαν να τον σηκώσουν και τον έβαλαν να καθίσει, ωστόσο πριν περάσουν μερικά λεπτά, ο 60χρονος ξεψύχησε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για έρευνες και εξετάσεις, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για να διενεργήσει αυτοψία.

Οι πρώτες έρευνες «δείχνουν» αιφνίδιο θάνατο, καθώς ο άτυχος 60χρονος δε φέρει χτυπήματα. Εκδοχή που ενισχύουν και οι μαρτυρίες θαμώνων που εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού και αναφέρουν ότι ο 60χρονος άντρας δε δέχτηκε επίθεση αλλά έπεσε νεκρός την ώρα που κυνηγούσε τον 32χρονο.

Ωστόσο, οι εξετάσεις στη σκηνή από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η αυτοψία που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαρλάμπους στη σκηνή καθώς και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα ακολουθήσει.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ