13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έπιασαν 18χρόνη Βουλγάρα στα Τρίκαλα για κλοπή σε ηλικιωμένο

Συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία (1) 18χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, η 18χρονη αφαίρεσε από το παντελόνι 77χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.
Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

- Advertisement -

Συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 45χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Συνελήφθη ημεδαπός στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 38χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους (0,4) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (152.871,85) ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 60χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 60χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, ύψους (152.871,85) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στο Βόλο για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (1.391.142,09) ευρώ για τον καθένα

Συνελήφθησαν σήμερα (30-06-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ένας 62χρονος και μία 56χρονη, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν, διότι ως διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρείας δεν είχαν καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (1.391.142,09) ευρώ ο καθένας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ