10.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έρχεται… θερμός Νοέμβριος για τον ΑΟΤ!

Ο ΑΟ Τρίκαλα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έχει δώσει 3 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το 4ο παιχνίδι θα είναι αυτό της Κυριακής στην Τσαριτσάνη με τον Οικονομόμο. Ήδη από σήμερα οι παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα αυτό.

- Advertisement -

Στόχος είναι να συνεχιστεί το απόλυτο των νικών, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για να ακολουθήσει στην συνέχεια ένας… καυτός Νοέμβριος, με έξι συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος, δηλαδή δυο περισσότερα από Σεπτέμβριο Οκτώβριο μαζί!

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα στις 26 του μήνα έχει να παίξει αγώνα κυπέλλου για την Γ’ Εθνική στην Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα.

Οι αγώνες του Νοεμβρίου

Αλλά ας δούμε τι θα ακολουθήσει για τον Νοέμβριο και τα έξι παιχνίδια που αναμένεται να δώσουν στον ΑΟ Τρίκαλα, αν έρθουν οι επιτυχίες, την δυναμική για τον στόχο της ανόδου.

Για την 4η αγωνιστική υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι για τον Οκτώβριο και είναι στην έδρα της Τσαριτσάνης.

Η 5η αγωνιστική

Στις 2 Νοεμβρίου ο ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας πάντα σοβαρή και πειθαρχημένη δεν θα συγχωρήσει χαλάρωμα από την πλευρά των Τρικάλων.

Η 6η αγωνιστική

Στις 9 Νοεμβρίου ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγιά. Μπορεί η ομάδα της Λάρισας να μην ξεκίνησε καλά αλλά σίγουρα διαθέτει ένα έμπειρο ρόστερ, έτσι το παιχνίδι θα έχει τα στοιχεία του ντέρμπι.

Η 7η αγωνιστική

Στις 16 Νοεμβρίου επιστροφή στο δημοτικό στάδιο για τον ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας. Ο αγώνας αυτός αναμένεται να έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και αυτό διότι ο αντίπαλος έχει επίσης υψηλές βλέψεις.

Η 8η αγωνιστική

Στις 23 Νοεμβρίου ο ΑΟΤ θα ταξιδέψει στα γειτονικά Γρεβενά για τον αγώνα με τον Πυρσό.

Μια ομάδα που δείχνει να έχει τα προβλήματα της, αλλά πάντα ένας αγώνας κόντρα στον ΑΟΤ για όλες τις ομάδες αποτελεί κίνητρο.

Η 9η αγωνιστική

Εμβόλιμη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο, με τον ΑΟ Τρίκαλα την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου να φιλοξενεί στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων το Μαρτίνο. Και βέβαια είναι περιττό να προσθέσουμε ότι η δυναμική της έδρας θα μπορέσει να παίξει τον καταλυτικό ρόλο για τον στόχο της ανόδου.

Η 10η αγωνιστική

Και ο… μαραθώνιος του Νοεμβρίου τελειώνει στις 30 του μήνα με την 10η αγωνιστική. Ο ΑΟ Τρίκαλα θα βρεθεί στην Φιλιππιάδα για τον αγώνα με τον Εθνικό και με την ελπίδα ότι με το τέλος του Νοεμβρίου η ομάδα θα έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ