22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μπουφίδης

Εφυγε από την ζωή ο  Γιάννης Μπουφίδης. Ο Γιάννης Μπουφίδης, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας και όχι μόνο, από την επαγγελματική του ενασχόληση και την πολιτική του πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση και πρώην Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου των Μετεώρων, έφυγε από την ζωή, νικημένος από ασθένεια, η οποία εκδηλώθηκε τους τελευταίους μήνες.

- Advertisement -

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μπουφίδη

Ο Γιάννης Μπουφίδης έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του καλαμπακιώτικου λαού στις περασμένες τοπικές εκλογές ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Όραμα και Δράση» διεκδικώντας τον Δήμο Καλαμπάκας. Εισήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας ως επικεφαλής του συνδυασμού και οι τοποθετήσεις του είχαν πάντοτε ενδιαφέρον και ευστοχία.

Συμμετείχε σε αρκετές συνεδριάσεις , όμως η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την ενασχόληση του με τα δημοτικά πράγματα. Μάλιστα, τελευταία, λόγω της επιδείνωσης τη κατάστασης του, παραχώρησε την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο στον συνεργάτη του κ. Βαϊο Ζιάκα.

Ο εκλιπών ασχολήθηκε και με τον αθλητισμό καθώς διατέλεσε για δυο χρόνια πρόεδρος της ομάδας των Μετέωρων, στην οποία είχε σημαντική προσφορά, αφιερώνοντας χρόνο και χρήματα, ανεβάζοντας το επίπεδο του ιστορικού σωματείου.

Εκφράζουμε στην οικογένεια του, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ