21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ήθελε να την εκδικηθεί… Ανέβαζε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με την πρώην του

25χρονος επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην του ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου στο διαδίκτυο – Δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο Facebook όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο 25χρονος από την Πάφο δημιούργησε ψεύτικο γυναικείο λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην κοπέλα του. Στο συγκεκριμένο προφίλ, ο νεαρός αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία απεικονίζουν τη πρώην κοπέλα του όταν ήταν ανήλικη.

Μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έγιναν έρευνες τόσο στην οικία του συλληφθέντα, όσο και σε διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα, μια κάρτα μνήμης, μια ταμπλέτα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.

Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα ενώ εις βάρος του εξετάζονται οι κατηγορίες της κατοχής, διάθεσης και διανομής παιδικής πορνογραφίας, καθώς επίσης και πλαστογραφίας μέσω διαδικτύου.

Το Γραφείο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ