23.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ήττα για παίδες και νέους της ΕΠΣΤ στην Κατερίνη

Όπως και η αναμέτρηση των Παίδων, έτσι και ο αγώνας των Νέων στην Νέα Εφεσο δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και ο απολογισμός των Μικτών στην Πιερία ήταν αρνητικός με ήττα με το ίδιο σκορ 1-0.
Η εικόνα του αγώνα των Νέων
Στο 30΄ πολύ καλή ενέργεια του Κουλιανόπουλου από δεξιά και όμορφη πάσα στον Πιατίδη που ήταν στο πρώτο δοκάρι και τελείωσε ιδανικά τη φάση με άψογο πλασέ ανοίγοντας το σκορ υπέρ των Νέων της Πιερίας.

- Advertisement -

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο παιχνίδι τους και στο 35΄ αρχικά ο Φώλιας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ στην επόμενη φάση κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Λουκάς και έπιασε ο Αλεξίου.

Στο 39΄δυνατό σουτ του Πιατίδη απέκρουσε σωτήρια ο Βουτσελάς.

Στο 65΄ καλοχτυπημένο δυνατά εκτελεσμένο φάουλ από τον Χύρρα για την ομάδα των Τρικάλων, με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου και στην επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο, δεύτερο σουτ στην ίδια φάση από τον Μπακρατσά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δίνοντας όμως χώρο στις αντεπιθέσεις στην ΕΠΣ Πιερίας. Δικαιολογημένα έγιναν φάσεις μπροστά στις δυο εστίες χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν οι νεαροί επιθετικοί των ομάδων με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι το τέλος το 1-0 υπέρ της Πιερικής ένωσης.

ΕΠΣ Πιερίας (Διονύσης Οικονόμου): Αλεξίου, Καραθάνος Ν., Μπιτσάνης, Στούμπος, Ανδρικόπουλος, Λυκούργος (65΄Καλα»ιτζίδης Ν.), Λαμπίρης (72΄Σαχπάζωφ), Καραθάνος Χ., Κατσαμάγκας, (60΄ λ.τ. Καραδήμος), Πιατίδης, Κουλιανόπουλος.

ΕΠΣ Τρικάλων (Χρήστος Μόρφος): Βουτσελας, Γεωργίου, Μπαούσης
(63΄,Μπακρατσάς),Τσιμπούκας, Χυρρας, Πούλιος, Ντινέ, Φώλιας (65΄,Ζαρίδης), Λουκάς. Αλεξανδρής.
Παίδες
Στο 25΄ ο Χατζηλαδάς, μπήκε από δεξιά και σούταρε δυνατά για να αποκρούσει και πάλι σωτήρια ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ακρίβος με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή των Τρικάλων, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Κουτσάγια ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Πιερίας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δυνατό σουτ του Οικονομίκου πέρασε άουτ και πλάγια για τους γηπεδούχους.
Στην αρχή του 2ου μέρους ο Χαλκίδης έπιασε ανενόχλητος δυνατή κεφαλιά από φάουλ που εκτέλεσε ο Οικονομίκος για να περάσει η μπάλα επάνω από τα δοκάρια της ομάδας των Τρικάλων.

Στο 52΄ο δραστήριος Οικονομίκος μπήκε από τα αριστερά με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας. Εκεί προσπάθησε να σουτάρει ο Χριστοδούλου για να καταλήξει η μπάλα στον Ιωαννίδη που σούταρε δυνατά και από τύχη η μπάλα σταμάτησε σε κεφάλι αμυντικού της ΕΠΣ Τρικάλων.

Στο 70΄ δυνατό σουτ του Σαράφογλου πέρασε άουτ.

ΕΠΣ Πιερίας: (Γιώργος Μαυρομουστακίδης) Αλεξιάδης, Σαράφογλου, Μυσιούδης (65΄Σοφιανίδης), Χαλκίδης, Γκοτζαμανίδης, Τσιούχας, Χατζηλαδάς, Ακρίβος, Χριστοδούλου, Οικονομίκος, Ιωαννίδης.

ΕΠΣ Τρικάλων: (Χρήστος Μόρφος) Κουτσάγιας, Νάκος, Παπαθανασίου, Κοθράς, Τσιούφης, Γερεντές, Βασιλάκος (41΄ Αγραφιώτης), Τσιαμάντας, Αλμπάνης, Νικητσιώτης (Καλιακούδας), Καρακώστας (62΄Γαντζούλας).

ΦΩΤΟhttp:pieriasport.blogspot.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ