22.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ήττα για τους νέους της ΕΠΣΤ με 3-4 από την Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ-53 ΦΩΤΟ)

Ήττα με Αγγλικό σκορ γνώρισαν στο Μεγαλοχώρι οι Νέοι της ΕΠΣ Τρικάλων, από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας. Το τελικό 3-4 μιλάει για την εξέλιξη του αγώνα.

- Advertisement -

Στο 34΄το 1-0. Ο Αλεξανδρής εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας της ΕΠΣΛ, εκεί μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας και ο Ταμπουράς ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 36΄το 1-1. Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε η ΕΠΣ Λάρισας. Σε φάουλ από αριστερά του Πινακά, στην καρδιά της άμυνας η μπάλα και ο Κονόμη στην προσπάθεια να διώξει έβαλε αυτογκόλ.

Στο 40΄το 1-2. Ο Πινακάς και πάλι σε εκτέλεση φάουλ΄, ο Κυρίτσης Α. με κεφαλιά το γκολ.

Στο 51΄το 1-3. Πάλι φάουλ από τον Πινακά, κεφαλιά του Μπατζέλα η μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67΄το 2-3. Το καλύτερο γκολ του αγώνα από τον Αλεξανδρή. Πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή. ελίχθηκε προς τα αριστερά και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο.

Στο 72΄το 3-3. Ο Μαγκούτης πέρασε πολύ ωραία πάσα στον Δημόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε.

Στο 82΄το 3-4. Σε φάουλ του Α. Κυρίτση από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι αφύλαχτος ο Αλατάς με κεφαλιά σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάϊντ φάση η οποία ξέφυγε από τον βοηθό.

ΕΠΣ Τρικάλων Νέοι: Δεληλίγκας, Δημόπουλος, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης ( 55΄Μπακρατσάς), Ταμπουράς, Μαγκούτης, Μαγκούτης, Μπρουζούκης ( 62΄Καραθανάσης), Αλεξανδρής, Τσιλίκης ( 46΄Δρόσος).

ΕΠΣ Λάρισας Νέοι: Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκορας, Αλατάς, Κυρίτσης Α., Τόπης ( 83΄Χαλάτσης), Μπατζέλης, Θεοχάρης ( 65΄Κατσαρός), Πινακάς ( 65΄Ζαχαράκης), Ζιάκας.

Διαιτητές: Μανασής, Αλεξόπουλος, Πλάσκοβιτς.

(Δείτε το βίντεο που φαίνονται τα 3 πρώρα γκολ και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ