30.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ήττα στην Λάρισα για τις Μικτές της ΕΠΣΤ

Αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Παίδες της ΕΠΣ Τρικάλων δεν τα κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την εκτός έδρας αναμέτρηση της προτελευταία αγωνιστικής του Ενωσιακού
Γνώρισαν την ήττα με 1-0 και πλέον μπορεί η πρωτιά του ομίλου να κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι. Αγωνιστικά όπως προείπαμε η Μικτή Παίδων του νομού μας ήταν καλύτερη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο α ημίχρονο, ενώ δεν τα πήγε εξίσου καλά στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι με μια φάση πέτυχαν το γκολ στο 65 με τον Τσουμάνη και πήραν τη νίκη.
ΕΠΣΛ (Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος. Έπαιξαν και οι: Λόζιος, Αθανασιάδης, Μαναός, Ζησόπουλος.
ΕΠΣΤ (Χ. Μόρφος): Μπουρούσης, Καρακώστας Ε., Μπουνέλης, Αγραφιώτης, Γκοβίνας Α., Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος, Καρακώστας Θ., Παπαδάκος, Τσιρογιάννης. Έπαιξαν και οι: Γριζανίτης, Γκοβίνας Γ., Πλακιάς, Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης, Παλάντζας, Γαντζούλας.
Τα αποτελέσματα (Παίδες)
ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-2
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Τρικάλων 1-0
Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10
2. ΕΠΣ Τρικάλων 9
3. ΕΠΣ Λάρισας 7
4. ΕΠΣ Καρδίτσας 2
ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
Με βαρύ σκορ (4-1) το προτελευταίο παιχνίδι των Νέων τηςΕΠΣ Τρικάλων
Χωρίς θετικό αποτέλεσμα επιστρέφουν στη βάση τους οι Μικτές του νομού μας μετά τις αναμετρήσεις με τα συγκροτήματα της Λάρισας. Μετά τους Παίδες, σειρά πήραν και οι ομάδες των Νέων που αναμετρήθηκαν στο Αλκαζάρ και από τη μάχη αυτή νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι Λαρισαίοι που επικράτησαν με 4-1. Σκόρερ του μοναδικού Τρικαλινού γκολ ήταν ο Κονόμι ισοφραίζοντας προσωρινά στο 32. , όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να σώσει την ομάδα από τη βαριά ήττα
Η Λαρισα προηγήθηκε στο 25’ με κεφαλιά του Ζιάκα. Στο 35’ ο Κονόμη έκανε το 1-1. Στο 48΄ο Χαλάτσης το 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιάκαςπέτυχε 3-1. Στο 62΄ο Χαλάτσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους Λαρισαίους.
ΕΠΣΛ ( Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς (65΄Πλατσάς), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Θεοχάρης (46΄Χαλάτσης), Μπατζέλας, Μπαμπαντζιάς, Κατσαρός-Βέρρος (60΄Πούλιος), Ζιάκας.
ΕΠΣΤ (Χ. Μόρφος): Κουτσάγιας, Γούλας, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης (68΄Κοθράς), Ταμπουράς (62΄ Μπακράτσας), Μαγκούτης, Δημόπουλος (71΄Μαγκλάρας), Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.
Τα αποτελέσματα (Νέοι)
ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-4
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Τρικάλων 4-1
Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 12
2. ΕΠΣ Λάρισας 9
3. ΕΠΣ Καρδίτσας 5
4. ΕΠΣ Τρικάλων 2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ