24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ήττες για τις μικτές της ΕΠΣΤ στην Λάρισα

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει η Μικτή Παίδων του Νομού Λάρισας, για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού αυτήν την αγωνιστική, επικράτησε στην έδρα της με σκορ 3-0 της αντίστοιχης ομάδας, της ΕΠΣ Τρικάλων.
Οι Παίδες των Λαρισινών, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο πέτυχαν 3 γκολ, αλλά έχασαν και σωρεία ευκαιριών. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Μπουροτζήκας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, μιας και ο διαιτητής υπέδειξε πως ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ.
Τελικά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 28’ κατάφερε να κάνει το 1-0. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, δηλαδή στο 40’ μιας και τα ημίχρονα στους Παίδες είναι 40λεπτα, ο Κοτσιανούλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Δοδοντσάκη, θεμελιώνοντας έτσι την νίκη.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Τρικάλων, προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σουλούκου και είχε δοκάρι στο 54ο λεπτό, με τον Νάκο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζαχαράκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος.
Μικτή Παίδων ΕΠΣ Τρικάλων(Χρήστος Μόρφος): Κουτσάγιας, Νάκος, Αγραφιώτης(63’ Τζανής), Γερεντές, Κόθρας, Τσιούφης, Νικλιτσιώτης, Καραγκούνης, Παπαθανασίου(60’ Βασιλάκος), Τσιαντούλας(41’ Καρακώστας), Τσιαμαντάς.
Ήττα και για τους νέους
Κατάφερε επιτέλους να πάρει νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Λάρισας, αφού κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης με σκορ 2-1 την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας. Η ομάδα, που είχε στο τιμόνι της τον Γιώργο Δοδοντσάκη, μετά και την παραίτηση Αργυρούλη, που ανέλαβε πόστο στην ΑΕΛ, εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη.
Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κώτσιας έβγαλε μια σέντρα από δεξιά για τον Τσιάτα, που εξ’ επαφής κατάφερε να κάνει το 1-0. Οι Τρικαλινοί, απάντησαν στο 27’ όταν ο Τσιαντούλας δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει, όμως ο Καλαμάτας, έπεσε και απέκρουσε την μπάλα. Έτσι το πρώτο μέρος, τελείωσε με το 1-0 υπέρ της ομάδας του Νομού μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και κατάφεραν να διασφαλίσουν την νίκη τους. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό, ο Τσιάτας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Βουτσελά και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα των Τρικάλων, ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Πατούλια στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.
Μικτή Νέων ΕΠΣ Τρικάλων(Χρήστος Μόρφος): Βουτσελάς, Καΐκης, Γεωργίου, Μπαούσης, Τσιμπούκας, Τσιαντούλας, Αλεξανδρής(46’ Σακελάριος), Ντίνε(65’ Ψύρρας), Ντόκος(62’ Τσιακμάκης), Λουκάς, Πατούλιας.
Athleticlarissa.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ