27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αγιασμός στα Εκπαιδευτήρια ΣΑΚΚΑ (φωτό-βίντεο)

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Σακκά. Την Παρασκευή οι μαθητές συναντήθηκαν ξανά μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές και ευλογήθηκαν με τον Αγιασμό.

- Advertisement -

Ο ιερέας, παρότρυνε τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους , να βάλουν βάσεις για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους: «Χρειάζεται αγώνας από όλους σας, αλλά θα έχετε και την ευλογία του Θεού».

Εκ μέρους της Διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων, στην ομιλία της η κυρία Σακκά Ελευθερία αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης, αλλά και στα καινοτόμα προγράμματα που εφαρμόζονται με στόχο τα Εκπαιδευτήρια Σακκά να βοηθήσουν τα παιδιά να γεμίσουν το «οπλοστάσιο» της ζωής τους με αισιοδοξία, θετική στάση, αλλά και γνώσεις, δεξιότητες και αξίες, στοιχεία που συνιστούν τις ικανότητες του 21ου αιώνα.

Τα εκπαιδευτήρια Σακκά είναι ένα πρωτοποριακό σχολείο που στοχεύει στην παροχή πολύπλευρης παιδείας. Η διδασκαλία είναι δημιουργική, συστηματική, σύγχρονη με σκοπό τη διεύρυνση της σκέψης και την καλλιέργεια της ψυχής. Είναι ένα ζεστό, ανθρώπινο, σύγχρονο σχολείο.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ