25.8 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Αγχωτική νίκη για τον ΑΟΤ

Με πολύ άγχος ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 1015, αλλά η νίκη με 1-0 επί του Ρήγα Φεραίου έφερε ένα γλυκό χαμόγελο στο τέλος.
Η τρικαλινή ομάδα ήταν σαφές ότι είχε περιττή πίεση, άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι έχασε δύο πέναλτι (!!) μαρτυρά από μόνο του την εξέλιξη του αγώνα. Πρωταγωνιστής ο Καμπλιώνης, ο οποίος τα κέρδισε και τα δυο. Βέβαια στο δεύτερο πέναλτι στην επαναφορά της μπάλας ο Πέντσας πέτυχε το γκολ και έκανε πρεμιέρα με γκολ με την φανέλα του ΑΟΤ.
Από εκεί και πέρα η 13η αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δεν έφερε αλλαγές στην κορυφή, αφού και η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε και έτσι έμεινε στην κορυφή με τον ΑΟΤ στην 2η. Βέβαια οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη μπορούν να πάρουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουν την επόμενη αγωνιστική στην Κοζάνη και βέβαια στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο δημοτικό στάδιο την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Όσο αφορά το παιχνίδι, ο ΑΟΤ είχε την καθολική κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ρήγας Φεραίος είχε έξυπνο τρόπο παιχνιδιού. Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο η τρικαλινή ομάδα ανέβασε στροφές και έφτασε σε δίκαια νίκη. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ντεμπούτο έκαναν με τα χρώματα του ΑΟΤ οι Γιώτας, Τέλλος και Πέντσας, ο τελευταίος μάλιστα πέτυχε και το μοναδικό γκολ της συνάντης.
Οι φάσεις του αγώνα
16΄ Φάουλ του Χατζή για τον Ρήγα ο Ντάσκας σε κόρνερ.
17΄Ο κουτσόπουλος σέντρα ο Γιώτας με κεφαλιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
27΄Βολίδα του Μπίκα η μπάλα λίγο πάνω από την εστία των Τρικάλων.
31΄Κουτσόπουλος φάουλ κεφαλιά ο Σαχινίδης απέκρουσε ο Κεφαλάς.
40΄Ο Καμπλιώνης πολύ καλή ευκαιρία μετά από πάσα του Σαχινίδη αστόχησε από κοντά.
46΄Ωραίο γύρισμα από τον Πέντσα σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Κεφαλάς.
48΄ Πέναλτι κέρδισε ο Καμπλιώνης από τον Χατζή. Ο Παπαευθυμίου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία για το γκολ.
52΄ Κόρνερ Κουτσόπουλου κεφαλιά Σαχινίδη λίγο έξω.
69΄ 1-0. Νέο πέναλτι κέρδισε ο Καμπλιώνης από τον Στάθη. Ο Πέντσας εκτέλεσε ο Κεφαλάς απέκρουσε και ο Πέντσας στην επαναφορά το γκολ.
75΄Κεφαλιά του Σαχινίδη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητές: Βρέσκας, Γιάντσης-Παπαδάκης(Ημαθίας)
Κίτρινες:Ναούμης (Ρήγας), Σπαθής (Ρήγας), Παπαευθυμίου (ΑΟΤ),Σαχινίδης (ΑΟΤ), Χατζής (Ρήγας), Βαγγελή (ΑΟΤ),Γουσούλης(Ρήγας)
Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή (84΄Μπασιάκας), Καμπλιώνης, Μηνάς (59΄Ρετζιλάς), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (70΄Μοσχάκης), Κουτσόπουλος.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χαντζής, Τσίπι (86΄ Γούτσιος), Μπίκας, Ζενούνι (82΄ Γουσούλης), Μαλάκος (73΄Μιχολίτσης).
Κίτρινες: Π. Παπαευθυμίου, Χαντζής, Βαγγέλη, Σαχινίδης, Σπαθής, Ναουμίδης, Γουσούλης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ