16.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Αεροδρόμιο στα Τρίκαλα… εάν μας βγουν τα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας για την κατασκευή αεροδρομίου στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Φαρκαδόνας, με τον δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη.

- Advertisement -

Στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησε αποκλειστικά μετά τη συνάντηση ο κ. Μεριβάκης, αναφέροντας πως ο δήμος Φαρκαδόνας θα εξετάσει από αύριο κιόλας την πρόταση της επιτροπής, που σημειωτέο επιτροπή, ήδη έχει προβεί σε συναντήσεις με άλλους δήμους των Τρικάλων, αλλά δεν υπάρχουν δημοτικές εκτάσεις οι οποίες απαιτούνται για την κατασκευή αεροδρομίου.

Στο δήμο Φαρκαδόνας υπάρχουν τέτοιες εκτάσεις, το μόνο που δεν είναι σίγουρο, είναι το μήκος του αεροδρομίου, αλλά ίσως βρεθεί λύση. Η επιτροπή αποτελούνταν από τον κ. Κώστα Φαμίση, ξενοδόχο, έναν οικονομολόγο και έναν αεροπόρο της πολιτικής αεροπορίας. Στο τραπέζι και ο ενδιαφερόμενος ιδιώτης επενδυτής που σημειωτέο κατάγεται από την Καλαμπάκα.

Παλιότερα υπήρξε μια ανάλογη κίνηση για την κατασκευή στο δήμο Τρικκαίων αλλά ήταν άκαρπη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας για το φιλόδοξο σχέδιο κατασκευής αεροδρομίου σε περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας.

 

merivakhs

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ