21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αισιόδοξος ο Βλαχογιάννης σήμερα, ψήφησε… τον εαυτό του (η δραστηριότητα-ΦΩΤΟ)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων, Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Προκόπιο Πύλης.

- Advertisement -

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ευχήθηκε οι Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με θυμό και οργή.

………………………………………………………………………

Τίτλος..  Πάλι ο Βλαχογιάννης θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά… 

av3

…………………………………………………………………………

ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

av1 av2

Παρουσία του υποψηφίου Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πύργου. Θέλοντας το Διοικητικό Συμβούλιο να ευχαριστήσει τον κ. Βλαχογιάννη για την οικονομική στήριξη με το ποσό των 60.000 ευρώ για το γήπεδο της ομάδας, τον κάλεσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τον κ. Βλαχογιάννη για την έμπρακτη στήριξη της ομάδας τους με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 60.000 ευρώ και εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του.

 

Αν μη τι άλλο ο κ. Βλαχογιάννης αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά σωματεία και γενικότερα για τον αθλητισμό γενικότερα του Νομού έμπρακτα και όχι με λόγια και υποσχέσεις.

 

………………………………………………………………………………………………….

ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

 

Το είχε αποδείξει όλα τα χρόνια ως Νομάρχης το αποδεικνύει και τώρα ως Βουλευτής. Ο λόγος για τον Ηλία Βλαχογιάννη τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ., ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε πολίτες, νοικοκυριά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγρότες, κτηνοτρόφους, αθλητικά σωματεία.

 

Το ενδιαφέρον του ήταν πάντα έμπρακτο και δεν έμενε ποτέ σε λόγια και απλές υποσχέσεις. Στο πλαίσιο λοιπόν των ενεργειών του για τη στήριξη του αθλητισμού στο Νομό Τρικάλων για βελτίωση και κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, ο κ. Βλαχογιάννης, μεσολάβησε στη ΓΓ Αθλητισμού, που με τη σειρά της διέθεσε το ποσό των 40.000 ευρώ για το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας των Τρικάλων.

 

Με πράξεις λοιπόν και όχι με λόγια δείχνει το ενδιαφέρον του ο κ. Βλαχογιάννης, χωρίς ποτέ να εξαιρέσει κανέναν πολίτη, κανένα σωματείο και σύλλογο. Πάντα δίπλα τους και στα προβλήματα του Νομού, δίνοντας λύση όπου χρειαζόταν.

…………………………………………………………………………………………………….

 

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ

ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΜΕΣΑ

 

Δεδομένη θεωρείται η επανεκλογή του Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, στο Νομό Τρικάλων, από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ. Οι «μπαλκονάτες» ομιλίες του, όλες από καρδιάς, χωρίς κείμενο, η αποδοχή του κόσμου, και η στήριξη της νεολαίας των Τρικάλων, εμπνέουν σιγουριά για μια ακόμη πρωτιά του Τρικαλινού Βουλευτή.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

« Στα Τρίκαλα θεωρείται δεδομένη η επανεκλογή του Ηλία Βλαχογιάννη, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές ομιλίες από καρδιάς, που αγγίζουν τους πολίτες, η δε ανταπόκριση του κόσμου είναι μαζική και ενθουσιώδης.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, θεωρείται άνθρωπος του Καραμανλή καθώς αυτός τον «κατέβασε» στην πολιτική  και διατηρούν μέχρι και σήμερα άριστη σχέση καθώς συμμετείχε σε όλα τα γεύματα των «Καραμανλικών».  Η εκτίμηση των πολιτών στο πρόσωπό του έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές καθότι οι συμπατριώτες του, του έχουν χαρίσει μεγάλες και ιστορικές νίκες.»

 

Ταυτόχρονα σε άρθρο του newsit για τους Βουλευτές της περιφέρειας ο Ηλίας Βλαχογιάννης παρουσιάζεται να οδηγεί την «κούρσα των σταυρών» στο Νομό Τρικάλων.

 

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που προβάλλεται πριν από τις ομιλίες του, και στο οποίο παρουσιάζονται αποσπάσματα από την παρουσία του στη Βουλή. Συγκρούσεις με Υπουργούς, παρεμβάσεις για βελτιώσεις σε Νομοσχέδια και καθαρά λόγια που αποδεικνύουν πως ο Βλαχογιάννης «λέει τα ίδια πριν και μετά τις εκλογές».

Η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα η μαχητικότητα και το έργο του ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ είναι οι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες των Τρικάλων τον εμπιστεύονται τόσα χρόνια, κάτι που θα πράξουν και στις 25 Ιανουαρίου.

Κάποιες από τις αναφορές των Αθηναϊκών ΜΜΕ στον Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, μπορείτε να δείτε εδώ

 

http://www.protothema.gr/ekloges-2015-miloun-oi-upopsifioi/arthro/445124/ilia-vlahogiannis-o-upopsifios-tis-nd-sta-trikala-pou-vrisketai-koda-stous-polites/

 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=370832&catid=9

………………………………………………………………………………………………..

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ