17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ακαδημίες Δαναών: Μια χρονιά όλο υποσχέσεις για το μέλλον

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τις Ακαδημίες των Δαναών με την εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, το Σάββατο 14 Ιουνίου στο κλειστό του 5ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων. Το παρόν έδωσαν οι μικροί αθλητές των Δαναών, οι γονείς τους και οι διοίκηση του Συλλόγου, όπου σε άριστο κλίμα έδωσαν όλοι μαζί την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο με υψηλές προσδοκίες και εξίσου υψηλό επίπεδο κατάρτισης από τους προπονητές.

- Advertisement -

Ο προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών Γιώργος Κουρμέτζας, μαζί με τους βοηθούς κ.Ροδόπουλο, κ.Τζάνη και την Αντιπρόεδρο Μπλαντή Ματίνα, ευχαρίστησαν τους μικρούς αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο, και ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αφού η πρώτη χρονιά του Συλλόγου στα μπασκετικά δρώμενα στα Τρίκαλα, άφησε οργανωτικά και αθλητικά τις καλύτερες εντυπώσεις στην κοινωνία των Τρικάλων.

2014-04-14-01a

Στα της εκδήλωσης, οι γονείς είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν φιλικά ματς των μικρών Δαναών με αντιπάλους παιδιά των ακαδημιών της Πράσινης Γωνίας-ΑΜ Ικάρων στις ηλικίες των 2000-2002 και 2003+.

Απαραίτητες στο τέλος και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τις οποίες ολοκληρώθηκε η πρώτη επιτυχημένη χρονιά με πολλές ευχές για ένα καλό καλοκαίρι.

ΥΣ: Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο χορηγός της ομάδας κ.Νίκος Κωτούλας με το γνωστό κατάστημα βιολογικών προϊόντων BIO-ΚΩΤΟΥΛΑΣ, μοίρασε μικρά βιολογικά σνακ στους μικρούς αθλητές της ομάδας. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την ευγενική του χορηγία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ