19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αλλάζει ιδιοκτησία η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ιστορικές στιγμές ζει η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για την αλλαγή σκυτάλης. Μπαίνει και αναλαμβάνει την ΠΑΕ ο Άγγελος Μιχαηλίδης. Από Δευτέρα ολοκληρώνεται η συμφωνία.

- Advertisement -

Προφορική συμφωνία σημειώθηκε για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας!
Όπως είναι γνωστό και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας απο την περασμένη Τετάρτη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον στην διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης για τον έλεγχο των μετοχών και τις εταιρίας.
Tο ενδιαφέρον αυτό που «πάγωσε» τις εξελίξεις και τον σχεδιασμό που είχε αποφασίσει να θέσει υποψιν του κόσμου η διοίκηση μετά το συμβούλιο της Δευτέρας, επισημοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ.
Συγκεκριμένα, τον έλεγχο της ΠΑΕ Αναγέννησης επιθυμεί να αναλάβει ο κ. Αγγελος Μιχαηλίδης, επιχειρηματίας εξ Αθηνών, ο οποίος εκπροσωπήθηκε δια του αντιπροσώπου του κ. Νύχταρη υπο την παρουσία και του Καρδιτσιώτη κ. Γιώργου Κρανή ο οποίος μεσολάβησε ώστε να έλθουν οι δύο πλευρές σε επαφή.
Όλες οι εγγυήσεις που ζήτησε η η διοίκηση της Αναγέννησης, την τακτοποίηση των λίγων οφειλών που υπάρχουν σε δημόσιες υπηρεσίες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα χρήματα που κατατέθηκαν από τους παράγοντες της ομάδας για την φετινή σεζόν, την δέσμευση με την μορφή εγγυητικής για το πλάνο ικανοποιήθηκαν προφορικά από την πλευρά των εκπροσώπων του κ. Μιχαηλίδη και από τον ίδιο που μίλησε τηλεφωνικώς.
Την διοίκηση της Αναγέννησης εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μπούρμπος και Πέτρου στη συζήτηση της Παρασκευής.
Ζήτησαν χρόνο να ενημερώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και στην συνέχεια αφού επήλθε συμφωνία απ’ όλους υπήρξε νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του κ. Μιχαηλίδη και υπήρξε καταφατική απάντηση.
Συμπερασματικά υπάρχει προφορική συμφωνία και ξεκινάνε από την Δευτέρα όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες από τους δικηγόρους των δύο πλευρών για την ουσιαστική υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων.
H διοίκηση της Αναγέννησης απο την στιγμή που εκδηλώθηκε σοβαρή πρόταση και επίσημα (με ονοματεπώνυμα) κι απο την στιγμή που μπαίνουν σύμφωνα με τις εξαγγελίες των ενδιαφερόμενων πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες για τον σύλλογο, όφειλε να συζητήσει, να ζητήσει τις εγγυήσεις που απαιτούνται και να θέσει όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων υπόψιν τόσο των μετόχων όσο και των μελών, αλλά και του απλού φίλαθλου κόσμου.
Μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της Αναγέννησης θα δρομολογήσει και έκτακτη συνέλευση των μελων και των μετόχων, ώστε να παρουσιαστεί και ο επίδοξος νέος ηγέτης της ΠΑΕ και να δώσει τις δεσμεύσεις και τις εγγυήσεις.
mikriligka

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ