19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου (27/6/2014) του νέου Δημαρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου, ο οποίος με ανοίκιες εκφράσεις, επιτέθηκε συλλήβδην στους συναδέλφους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τους μεταξύ άλλων “δημοσιογραφικά” σκουπίδια που
τα “έπαιρναν απο το Ταμείο του Δήμου”, χωρίς φυσικά – και πάλι – να αναφέρει στοιχεία και ονόματα όπως τον έχουμε προκαλέσει από καιρό.
Περιορίστηκε να υποσχεθεί ότι “θα δώσει στοιχεία στο μέλλον”. Γνωστή η τακτική των κύκλων που εκφράζει ο κ. Μπέος, της υποτιθέμενης συλλογικής ευθύνης και της αόριστης και ανώνυμης καταγγελίας μόνο για τις εντυπώσεις.
Ο κ. Μπέος για μια ακόμη φορά, πιστός στο δόγμα “ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει”, επιχειρεί να τρομοκρατήσει ανέξοδα τους επαγγελματίες δημοσιογράφους της περιοχής μας, οι οποίο αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες να ασκήσουν το λειτούργημά τους, που δεν είναι άλλο από την αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού και τον έλεγχο της κάθε εξουσίας.
Ζητούμε από το νέο δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο να κατονομάσει δημόσια και στα επίσημα όργανα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ποιοι είναι «οι δημοσιογράφοι που τα παίρνουν”.
Υπενθυμίζουμε ότι ακόμη αναμένουμε στοιχεία από καταγγελίες του ίδιου από πέρυσι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ