18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αναμετρήσεις με Νίκη Μιχαήλ Λάρισας για τη Δήμητρα/Απόλλων

Τι κι αν διανύουμε τους χειμερινούς μήνες, η δράση είναι αμείωτη για τους «λιλιπούτειους» ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων. Στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας την περασμένη Κυριακή βρέθηκε μια από τις πιο αξιόλογες Ακαδημίες της γειτονικής πόλης της Λάρισας. Η αποστολή της Νίκης Μιχαήλ βρέθηκε στα Τρίκαλα αποτελούμενη από δύο λεωφορεία γεμάτα μικρούς αθλητές.
Οι δύο Ακαδημίες αναμετρήθηκαν σε συνολικά 5 αναμετρήσεις στα 3 γήπεδα της Μπαλκούρας με το θέαμα να είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και από τις δύο μεριές. Στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας βρέθηκαν πολλοί Λαρισαίοι φίλαθλοι και γονείς που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους μαζί με τους αντίστοιχους Τρικαλινούς. Τις δύο Ακαδημίες που ξεχωρίζουν κάθε μία στο νομό της, συνδέει μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ των υπευθύνων, των προπονητών και των αθλητών.
Το περασμένο Σάββατο διεξήχθησαν επίσης στα ίδια γήπεδα αναμετρήσεις διαφόρων τμημάτων της Δήμητρας με αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας της Μπάρας. Προγραμματισμένες είναι και άλλες αντίστοιχες δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός Τρικάλων.

- Advertisement -

2 3 4 5

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ