28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αντιπαράθεση για τα δημοτικά ουρητήρια

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα δημόσια ουρητήρια στα Τρίκαλα παραμένει ανοιχτό. Έτσι στο «Ράδιο Πρωινός 105,32» υπήρξε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Χρήστο Αναστασίου και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Σταύρο Τραγάνη.
Ο διάλογος που είχαν στον αέρα είχε ως εξής:
Σταύρος Τραγάνης:
«Η πόλη των Τρικάλων οφείλει να έχει τις υποδομές που χρειάζονται για να υποδεχθεί τους επισκέπτες. Αυτό ήταν και το στοίχημα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Επί της δικής μας θητείας ξεκίνησε μια προσπάθεια να γκρεμιστούν εκείνες οι τουαλέτες και να δημιουργηθούν στον ίδιο χώρο τουαλέτες με διαφορετικό ύφος. Στη συνέχεια είδαμε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει η ιστορία. Νομίζετε όμως ότι στα 3,5 χρόνια μπορούσαν να γίνουν όλα; Το πρόβλημα όμως αναδείχθηκε».
Χρήστος Αναστασίου:
«Ήδη υπάρχει εργολαβία για τις νέες τουαλέτες. Άρχισαν να γίνονται. Είναι στο ισόγειο της νομαρχίας και πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις νέες δημόσιες τουαλέτες. Είναι στο χώρο που βρίσκονταν τα δύο εξωτερικά καταστήματα. Η είσοδος θα είναι από την εσωτερική πλευρά, από τον διάδρομο που υπάρχει μέσα. Στο διάδρομο από τη βόρεια πλευρά. Επίσης θα γίνουν και εργασίες καθαρισμού του υπογείου. Πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είμαστε έτοιμοι».
Σταύρος Τραγάνης: «Ως δημοτικός σύμβουλος θλίβομαι που κατά προηγούμενα χρόνια δεν τις επισκέφθηκα. Οι δημοτικές τουαλέτες που υπάρχουν σήμερα είναι ντροπή για την πόλη και αφορά διαχρονικά όλες τις δημοτικές αρχές».

- Advertisement -

Χρήστος Αναστασίου: Πριν 3 μήνες τις βάψαμε, τις καθαρίσαμε, ξέρουμε ότι δεν είναι ότι το καλύτερο. Όπως σας είπα, όμως, σύντομα θα είναι έτοιμες οι νέες τουαλέτες.

1

2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ