16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήθελε σεξ με 15χρονο κι έδινε μέχρι 500 ευρώ!

Στα συρτάρια του δικαστηρίου εδώ και 7 χρόνια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου –  26χρονος πρόσφερε μέχρι και 500 ευρώ σε 15χρονο για να κάνει σεξ μαζί του – Είχε συλληφθεί, εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του αρχεία που το «έκαιγαν» αλλά ακόμη η δικαιοσύνη «δε μίλησε» – Έχει γερές πλάτες ο ύποπτος;

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, κατά το 2008, 26χρονος συνομιλούσε με 15χρονο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τον οποίο είχε γνωρίσει στο προσκοπείο. Κατά τη μεταξύ τους συζήτηση, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε άσεμνες προτάσεις προς τον ανήλικο ενώ του ζήτησε μάλιστα να έρθουν σε σεξουαλική επαφή έναντι του ποσού των 50 ευρώ αρχικά.

Ο 15χρονος τότε, είχε ενημερώσει αμέσως την μητέρα του, η οποία με τη σειρά της, κάθισε στον υπολογιστή και προσποιούμενη ότι είναι ο γιος της, συνέχισε να συνομιλεί με τον 26χρονο. Ο κατηγορούμενος είχε παρεκτραπεί ενώ στην συνέχεια πρότεινε στον 15χρονο μέχρι και 500 ευρώ προκειμένου να τον πείσει να κάνουν σεξ.

Στη συνέχεια η μητέρα του 15χρονου προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία με τη σειρά της πέρασε χειροπέδες στον 26χρονο. Μάλιστα κατά τις έρευνες των ανακριτών στους υπολογιστές του εντοπίστηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ τότε είχε τεθεί υπό 8ήμερη κράτηση.

Στο περίμενε η δικαιοσύνη…

Οι διωκτικές αρχές αφού ολοκλήρωσαν τις έρευνες, καταχώρησαν την υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου.

Ωστόσο 7 χρόνια μετά, η δίκη πάει από αναβολή σε αναβολή, γεγονός που προκαλεί τεράστια ερωτήματα για τα οποία όμως δε δίδονται επαρκείς εξηγήσεις. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια του ανήλικου,  δέχθηκε αρκετές πιέσεις από «γνωστούς άγνωστους» προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία και να κλείσει η υπόθεση.

Πηγή: http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ