22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Αλλού τρων και πίνουν κι αλλού παν και το δίνουν…” Το άκουσε κι αυτό ο Μητσοτάκης στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ψυχρός εκτελεστής αποδείχτηκε ο εσωκομματικός πικραμένος και ταλαιπωρημένος Γιώργος Πουλιανίτης.

- Advertisement -

Ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, την ώρα που ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε να πιει ένα τσίπουρο με τα γαλάζια Τρικαλινά στελέχη, ο κ. Πουλιανίτης πήγε πάνω από το κεφάλι του κ. Μητσοτάκη και αφού τον καλωσόρισε, του είπε μπροστά στο φακό του trikalaola.gr ακριβώς αυτό: “Αλλού τρων και πίνουν κι αλλού παν και το δίνουν…” .

Ενώνοντας βεβαίως αυτούς που κάθονταν στο τραπέζι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη και έπιναν τσίπουρο, πως άλλον θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Ν.Δ. και όχι αυτόν…

Μετά από αυτό ο Μητσοτάκης στραβοκατάπιε… και νέρωσε το τσίπουρο γιατί του ήρθε βαρύ…

Το βίντεο του trikalaola.gr άρχισε να καταγράφεται την ώρα που ο κ. Πουλιανίτης απομακρύνθηκε από το τραπέζι, αλλά ο διάλογος συνεχίστηκε, ενώ οι φωτογραφίες μας, δείχνουν τη στιγμή που ο κ. Πουλιανίτης ξεστομίζει την άπαιχτη ατάκα.

Βεβαίως, δείτε και ακούστε, πως αντιμετώπισαν τα γαλάζια στελέχη και ο κ. Μητσοτάκης, την αντίδραση του κ. Γιώργου Πουλιανίτη, στο αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr

poylianiths-mhtsotakhs2015a

poylianiths-mhtsotakhs2015b

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ