22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Για Ρεκόρ Γκίνες αρνητικού χρόνου η σημερινή ληστεία σε τράπεζα στην Φαρκαδόνα Τρικάλων

- Advertisement -

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό και όχι Πρωταπριλιάτικο ψέμα…

Η σημερινή ληστεία που σημειώθηκε σε υποκατάστημα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Φαρκαδόνα Τρικάλων, σίγουρα πάει για το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, “αρνητικού χρόνου”!

Οι ληστές χαλαροί, “κατάφεραν” και λήστεψαν την τράπεζα κοντεύοντας μια ώρα μέσα σ’ αυτή! Στο αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί, ένας αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει με τον πλέον παραστατικό τρόπο καρέ-καρέ την ληστεία, από τη στιγμή που μπήκε μέσα στην τράπεζα και αντίκρισε τους ληστές, οι οποίοι με το πάσο τους, άδειασαν τα ταμεία και το μηχάνημα του ΑΤΜ.

Οι τρεις ληστές είχαν σχεδιάσει άριστα αυτή τη ληστεία, αφού είχαν και αρκετό ελεύθερο χρόνο μπροστά τους, χωρίς να καταφέρει κανείς να βρει τον τρόπο να ειδοποιήσει την Αστυνομία!

Σημειωτέο πως η Αστυνομία ενημερώθηκε τυχαία από τον αυτόπτη μάρτυρα που εμφανίζεται στο βίντεο, περίπου 10 λεπτά μετά το τέλος της ληστείας!

Βεβαίως πολλοί υπολογίζουν πως πίσω από την τέλεια αυτή ληστεία βρίσκεται ο Βασίλης Παλαιοκώστας, αλλά η μαρτυρία του αυτόπτη διαψεύδει αυτή την εκδοχή. Οι ληστές φορούσαν όλοι καπέλα και γυαλιά, αλλά και περούκες, σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα. Μάλιστα μπαίνοντας στην τράπεζα οι τρεις ληστές, έκοψαν πρώτα τα χαρτάκια προτεραιότητας προσποιούμενοι τους πελάτες.

Μετά από λίγο άρχισαν τη ληστεία, βγάζοντας τα πιστόλια και με την απειλή αυτών, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες, χωρίς όμως να συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα μέσα στην τράπεζα από τα περίπου 18 άτομα μαζί με τους υπαλλήλους, ανάμεσά τους βρισκόταν και 3 μικρά παιδιά και ένας από τους ληστές έπαιζε με αυτά για να μην πανικοβληθούν. Σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα, και οι τρεις μιλούσαν πολύ καλά τα Ελληνικά, πράγμα που αποκλείεται να ήταν αλλοδαποί.

Μετά την έξοδο των ληστών από την τράπεζα, κανείς δεν είδε το αυτοκίνητο που επιβιβάστηκαν και προς ποια κατεύθυνση πήγε.

Για το τι έζησε ακριβώς ο αυτόπτης μάρτυρας Τάσος Λίτσιος, ταξιτζής στο επάγγελμα, από τη στιγμή που μπήκε μέσα στην τράπεζα, μέχρι και που έφυγαν οι ληστές, δείτε το πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί.

Το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν τελικά οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται περίπου στις 200.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα. 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ