15.8 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Κέρκυρας, μένει ο Λεβαδειακός

Η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο απορρίφθηκε και έτσι ο Λεβαδειακός παίρνει τη θέση της στη Super League. Ο Απόλλων έκανε προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας.
Απορρίφθηκε η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητούσε να μην ισχύσει η αποβολή της από τη Super League, όπως είχε αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων. Δεν δικαιώθηκε στη δικαστική της διαμάχη η ομάδα του νησιού των Φαιάκων, που πλέον οριστικά δεν θα παίζει στην πρώτη κατηγορία.

- Advertisement -

Η ανακοίνωση: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ’ αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους”.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ