29.7 C
Trikala
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (03-08-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

- Advertisement -

Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (03-08-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για χρήση πλαστού εγγράφου και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
Αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας στο Βόλο
Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκε μια πταισματική παράβαση για το αδίκημα της επαιτείας
Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα (03.08.2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας.
Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μια 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για το αδίκημα της επαιτείας, ενώ από την κατοχή της κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (11,20) ευρώ.

Συνελήφθη ακόμη μια ημεδαπή στη Σκιάθο, στο πλαίσιο καθημερινών τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Σε συνέχεια του σημερινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη διενέργεια καθημερινών τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ανακοινώνεται ότι, σήμερα (03-08-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ακόμη μια ημεδαπή, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου που διενεργήθηκε, η 43χρονη κατελήφθη να οδηγεί το δίκυκλο μοτοποδήλατό της, υπό την επήρεια μέθης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς

Συνελήφθησαν σήμερα (03.08.2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 24χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 20 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αρχικά προσέγγισαν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 22χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όμως έπειτα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ