26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από συνεχιζόμενη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η ανθρωποκτονία 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γκάμπιας, στην οικία του στη Λάρισα.

- Advertisement -

Συνελήφθη ως δράστης χθες (10-08-2014) το βράδυ στη Λάρισα, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους τριάντα (30) εκατοστών, με το οποίο κατάφερε χτυπήματα στο λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματος του θύματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (10-08-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 50χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους (0,2) γραμμαρίων και τρία (3) ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Μαγνησία, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν χθες (10-08-2014) και σήμερα (11-08-2014) στη Μαγνησία, τρεις (3) ημεδαποί, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Ιωνίας, Σκιάθου και Αλμυρού, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, συνελήφθησαν:

χθες το απόγευμα στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (2,5) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν,
σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και
επίσης σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Αγχίαλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τροποποιώντας τους υγειονομικούς όρους της άδειας λειτουργίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.
Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου
Συνελήφθη χθες (10-08-2014) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 41χρονος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Ρώμη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ