16.7 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ήθελαν να περάσουν κινητά στις φυλακές με…ελικοπτεράκι!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενη συσκευή αερομοντελισμού (ελικοπτεράκι), αποπειράθηκαν να εισάγουν κινητά τηλέφωνα και παρελκόμενά τους, εντός του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας.

- Advertisement -

Ειδικότερα, χθες (15-08-2014) το βράδυ, από υπάλληλο της εξωτερικής φρούρησης του Καταστήματος, έγινε αντιληπτή πρόσκρουση της τηλεκατευθυνόμενης συσκευής, στο έδαφος, εξωτερικά της δυτικής πλευράς του Καταστήματος και σε απόσταση 35-40 μέτρων από την περίφραξη.

Όπως διαπιστώθηκε, η τηλεκατευθυνόμενη συσκευή έφερε στο κύριο σώμα της χάρτινη συσκευασία, επικολλημένη με μονωτική ταινία.

Από τον έλεγχο, που διενήργησαν αστυνομικοί της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Ο.Ε.Ε.Μ.) και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών (Τ.Ε.Ε.) Λάρισας, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της συσκευασίας, υπήρχαν τοποθετημένα αντικείμενα και συγκεκριμένα:

• πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
• ισάριθμα καλώδια φόρτισής τους,
• έξι (6) κάρτες sim και
• δύο (2) ακουστικά.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Συλλήψεις στην Σκιάθο
Συνελήφθησαν χθες (15-08-2014) και σήμερα (16-08-2014) στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• χθες το πρωί, ένας 23χρονος, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και
• σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, μια 17χρονη, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μίγμα καπνού – κάνναβης, βάρους (0,4) γραμμαρίων, δύο σπόροι κάνναβης και ένα ναρκωτικό δισκίο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ελασσόνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (16-08-2014) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, δέκα (10) ημερών και συνολική χρηματική ποινή (3.500) ευρώ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ