23.1 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες κλοπές, με ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών.
Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διότι είχε προσλάβει και απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, μη νόμιμο αλλοδαπό

- Advertisement -

Επιπλέον, συνελήφθη και ο αλλοδαπός, 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (287) γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, σήμερα (26-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 76χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον ημεδαπό να έχει προσλάβει και να απασχολεί παράνομα τον αλλοδαπό, ως εργάτη σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, έναντι προσυμφωνημένης αμοιβής.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο αλλοδαπός διέμενε σε κατάλυμα που του παρείχε ο ημεδαπός εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, ενώ είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

Στην κατοχή του 36χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κομμένου αφορολόγητου καπνού, βάρους (287) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη για μη καταβολή δικαστικών εξόδων, χθες (25-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, μία (1) 47χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, με τριετή αναστολή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου, ένας (1) 66χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση ιχθύες με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου και κατάλληλου πιστοποιητικού υγείας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση υγειονομικής διάταξης Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου, ένας (1) 51χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα), στερούμενος άδειας λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση υγειονομικής διάταξης Συνελήφθη, σήμερα (26-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ), στο οποίο η μέση επαναλαμβανόμενη στάθμη του ήχου, ήταν ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Επαιτεία Χθες (25-08-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για επαιτεία, σε βάρος 46χρονης ημεδαπής.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ