17.1 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη (01-09-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, μία 36χρονη ημεδαπή, ελεύθερη επαγγελματίας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η 36χρονη συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (289.583,57) ευρώ, για ανακριβή δήλωση φορολογίας εισοδήματος.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου
Συνελήφθη σήμερα (01-09-2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, τα οποίο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επαιτεία Χθες (31-08-2014) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για το αδίκημα της επαιτείας, σε βάρος μίας 54χρονης ημεδαπής.
Σύλληψη δύο (2) ατόμων για κλοπή βενζίνης Συνελήφθησαν προχθές (30-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 19χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι αφαίρεσαν βενζίνη από δίκυκλη μοτοσικλέτα 44χρονου ημεδαπού. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστικό δοχείο με ποσότητα βενζίνης, βάρους (0,5) λίτρων περίπου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή ποσότητας αμυγδάλων Συνελήφθη, προχθές (30-08-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του μετέβησαν σε αγρόκτημα της ευρύτερης περιοχής της πόλης και αφαίρεσαν ένα πανί που περιείχε ποσότητα αμυγδάλων, βάρους τριακοσίων (300) περίπου κιλών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, προχθές (30-08-2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ