25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (04-09-2014) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών από τον 61χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν οικία του υπό διακριτική επιτήρηση, έξω από την οποία τον ακινητοποίησαν.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία, αλλά και στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- Advertisement -

• (111) συσκευασίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους (87,74) κιλών,
• δεκατρείς (13) χειραποσκευές (βαλίτσες και σακ βουαγιάζ), μέσα στις οποίες ήταν τοποθετημένες οι ναρκωτικές ουσίες,
• μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• το χρηματικό ποσό των ενενήντα (90) ευρώ και
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθη στη Λάρισα αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκε ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους (1.225) γραμμαρίων

Συνελήφθη σήμερα (05-09-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (1.225) γραμμαρίων.

Η ποσότητα του αφορολόγητου καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Λάρισας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στη Λάρισα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός από τους συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (28,5) γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (04-09-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 41χρονο, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, μέσα στην οποία εντοπίστηκαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.
Κατά την έρευνα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (28,5) γραμμάρια κάνναβης, ενώ εξακριβώθηκε ότι λίγο πριν από την έρευνα, ο 45χρονος και οι δύο γυναίκες έκαναν χρήση κάνναβης μέσα στην οικία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Σύλληψη 45χρόνου στην Λάρισα

Συνελήφθη, χθες (04-09-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (04-09-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (04-09-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (04-09-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι αφαίρεσε οκτώ (8) φύλλα λαμαρίνας από αγροτική οικία 82χρονης ημεδαπής, τα οποία εμφόρτωσε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (04-09-2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,46) γραμμαρίων.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (04-09-2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο 21χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (7,49) γραμμαρίων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ