19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μία περίπτωση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, η οποία έλαβε χώρα προ πενθημέρου στο Βόλο.

- Advertisement -

Δράστης της κλοπής είναι ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (05-11-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα βίαιης προσαγωγής για προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, την (31-10/01-11-2014), ο δράστης μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχαν αφαιρέσει ποσότητα ηλεκτρικών καλωδίων, βάρους (300) κιλών, την οποία στη συνέχεια εμφόρτωσαν σε αυτοκίνητο.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα καλωδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων, υπό μεσεγγύηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για διακίνηση κάνναβης

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου (100) γραμμαρίων, 3 τρίφτες κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (490) ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (05-11-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (98,6) γραμμαρίων,
• τρεις (3) τρίφτες,
• μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• οκτώ (8) νάιλον περιτυλίγματα που προορίζονταν για συσκευασία κάνναβης,
• ένα (1) κινητό τηλέφωνο και
• το χρηματικό ποσό των (490) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στον Τύρναβο Λάρισας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (2.749.608,97) και (2.665.514,64) ευρώ, αντίστοιχα

Συνελήφθησαν, σήμερα (05-11-2014) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 51χρονος και μία 44χρονη, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί, διαχειριστές εταιρείας, συνελήφθησαν διότι δεν είχαν καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (2.749.608,97) και (2.665.514,64) ευρώ, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παραβίαση περιορισμών διαμονής και κλοπή Συνελήφθησαν χθες (04-11-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί, ηλικίας 17, 14 και 16 ετών και ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι προχθές το απόγευμα είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες λίγες ώρες πριν τη σύλληψή τους διέρρηξαν καφετέρια 24χρονου ημεδαπού στο Βόλο και αφαίρεσαν από ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (253) ευρώ και ένα επιχρυσωμένο ρολόι. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και το προαναφερόμενο ρολόι, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη ημεδαπών για μικροποσότητες κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (04-11-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 26 και 20 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους ένα τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, βάρους (0,8) γραμμαρίων. Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (3,5) γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ακόμη μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (2,2) γραμμαρίων. Οι ποσότητες κάνναβης, το τσιγάρο και ο τρίφτης κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (04-11-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 84χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι (20) μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (04-11-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών και συνολική χρηματική ποινή (6.500) ευρώ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (04-11-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Επαιτεία Χθες (04-11-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για επαιτεία σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ