23.7 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Χθες (12-11-2014) το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα-Γιάννουλης στη Λάρισα έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη τον 9χρονο γιο του, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό του ανηλίκου.

- Advertisement -

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (12-11-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (2) μηνών και (20) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (400) ευρώ για ανασφάλιστο όχημα και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη σήμερα (13-11-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς ένας Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (12) μηνών για φοροδιαφυγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη, χθες (12-11-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (12-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (13-11-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (10) μηνών για υπεξαίρεση.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (12-11-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση με ποινή φυλάκισης (1) έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ