24.1 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη, χθες (13-11-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μέσα στο όχημά του δύο μαχαίρια, συνολικού μήκους (18,5) και (26) εκατοστών, αντίστοιχα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (13-11-2014) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (13-11-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 35χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούν σε βάρος της δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και παράβαση του νόμου περί επιταγών.

- Advertisement -

Εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κατάστημα στη Σκιάθο, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας υπάλληλος, για διενέργεια του τυχερού παιγνίου «φρουτάκια»
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι (6) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε σήμερα (13-11-2014) το απόγευμα στη Σκιάθο, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 29χρονος ημεδαπός που εργαζόταν ως σερβιτόρος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 48 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας μετέβησαν στη Σκιάθο και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με το σερβιτόρο είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε έξι (6) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούταν από τρεις κάμερες, ένα φορητό υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου γινόταν καταγραφή εικόνας των εσωτερικών χώρων του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• έξι (6) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• τρεις κάμερες, ένας φορητός υπολογιστής και ένα καταγραφικό μηχάνημα και
• το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ και
• τρία (3) ιδιόχειρα σημειώματα προς διευκόλυνση των παιγνίων.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ