12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Χθες (26-11-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη 81χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα (διαχωριστική νησίδα, ιστό ρυθμιστικής πινακίδας, τσιμεντένια περίφραξη) με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.

- Advertisement -

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, προχθές (25.11.2014) το απόγευμα στην Καρδίτσα, ο 51χρονος, αφού διαπληκτίστηκε με 52χρονο ημεδαπό, συγγενή του, για προσωπικές τους διαφορές, τον τραυμάτισε με τη χρήση μαχαιριού σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τις νυχτερινές ώρες (18/19-11-2014) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, διέρρηξε κατάστημα 31χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Παραεμπόριο Συνελήφθη, χθες (25-11-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση αντικείμενα παραεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν, στερούμενος των νόμιμων περιστατικών και της απαιτούμενης άδειας υπαίθριου εμπορίου.
Δ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (25-11-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση οικοδομικών διατάξεων, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ