14 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2014) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 30 ετών, διότι εισήλθαν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν ένας κόφτης μετάλλων, ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας (7) εκατοστών, ένα κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (28-11-2014) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 44χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης (8) μηνών και συνολική χρηματική ποινή (1.000) ευρώ για μη καταβολή δεδουλευμένων και πλαστογραφία.
Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) κλοπές – διαρρήξεις από αυτοκίνητα στη Λάρισα

- Advertisement -

Συνελήφθη ως δράστης ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν πέντε (5) κλοπές – διαρρήξεις από σταθμευμένα αυτοκίνητα που διεπράχθησαν στην πόλη της Λάρισας κατά το τελευταίο δεκαήμερο.

Συνελήφθη, ως δράστης, χθες (28-11-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της (18-11-2014) έως και πρωινές ώρες της (28-11-2014) διέρρηξε πέντε (5) αυτοκίνητα (2 Ι.Χ.Ε. και 3 Ι.Χ.Φ.) από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ένα φορητό υπολογιστή, μία συσκευή ραδιοφώνου αυτοκινήτου, καθώς και μία χάρτινη κούτα με φαρμακευτικό υλικό (αναλγητικά, αντιβιοτικά, βιταμίνες κ.α.).

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ηλεκτρικά εργαλεία, η συσκευή ραδιοφώνου αυτοκινήτου, καθώς και η χάρτινη κούτα με το φαρμακευτικό υλικό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό έργο ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ