20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθησαν, χθες (21-01-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 34χρονος, ένας 35χρονος και μια 28χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

- Advertisement -

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε επιχείρηση σκραπ, ιδιοκτησίας της 28χρονης ημεδαπής, κατά τον οποίο κατέλαβαν τον 35χρονο, προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης, να κατέχει τρία (3) τσουβάλια με χαλκό, συνολικού βάρους (56) κιλών, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε αγοράσει την προαναφερόμενη ποσότητα χαλκού έναντι του χρηματικού ποσού των (100) ευρώ από τον 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Η ποσότητα χαλκού κατασχέθηκε προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απατών που διεπράχθησαν στην πόλη του Βόλου τον τελευταίο μήνα

Συνελήφθη ένας ημεδαπός, ο οποίος απέσπασε από τα θύματά του το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.530) ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απατών που διεπράχθησαν στην πόλη του Βόλου κατά τον τελευταίο μήνα και συνελήφθη χθες (21-01-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ένας 35χρονος ημεδαπός, ως δράστης των αδικημάτων.

Ειδικότερα, ο 35χρονος με το πρόσχημα ότι χρειάζεται άμεσα χρήματα προκειμένου να πληρώσει κλειδαρά καθόσον είχε κλειδωθεί εκτός του οχήματός του, κατάφερε να αποσπάσει από επτά ιδιοκτήτες καταστημάτων (περιπτέρων, μίνι μάρκετ και πρακτορείων ΠΡΟΠΟ) το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.530) ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ο 35χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (355) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ποινή φυλάκισης (28) μηνών και (15) ημερών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (21-01-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί είδη ένδυσης από εξωτερικό χώρο καταστήματος. Τα αφαιρεθέντα είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ