16.9 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλίας πραγματοποίησε συντονισμένη αστυνομική δράση κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 22.06.2014.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η συντονισμένη αυτή δράση, για την οποία διατέθηκε ικανός αριθμός αστυνομικών από τις κατά τόπους Υπηρεσίες Ασφάλειας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, είχε ως κύριο στόχο την καταπολέμηση των κλοπών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα και την αντιμετώπιση κάθε μορφής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Τα αποτελέσματα της δράσης είχαν ως εξής:

• Ελέγχθηκαν (419) άτομα και (212) οχήματα.

• Προσήχθησαν (164) άτομα, εκ των οποίων (109) ημεδαποί και (55) αλλοδαποί.

• Συνελήφθησαν (32) άτομα, εκ των οποίων (28) ημεδαποί και (4) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:
– 4 άτομα, για κλοπές και
– 28 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (107.356.87) ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (23-06-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 31χρονος συνελήφθη, διότι ως νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (107.356,87) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για κλοπή σε βάρος ημεδαπής

Συνελήφθη, χθες (22-06-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 31χρονος επιβιβαζόμενος σε ποδήλατο, άρπαξε την τσάντα 68χρονης ημεδαπής που περιείχε το χρηματικό ποσό των σαράντα (40) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 31χρονου.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε το ποδήλατο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, στο πλαίσιο συνεχών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22-06-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,1) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (22-06-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία μετά χρήσης και απάτη κατά συναυτουργία, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών με τριετή αναστολή.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ